Vårt Team

Asse Rosenius, VD och ägare/grundare

VD och grundare av Casas & Reformas, född i finska Lappland med mer än 30 års erfarenhet i byggbranschen. Han började arbeta inom byggbranchens olika sektorer som ung, men hans äventyrsanda ledde honom att bo i länder som Portugal och USA tills han bestämde sig för att bosätta sig på Costa del Sol, förälskad i klimatet, kulturen och den härliga spanska mentaliteten.

Som visionär och entreprenör började han skapa företaget för lite mer än 15 år sedan och har konsoliderat det under de senaste 6 åren som ett företag med tillväxtinitiativ. Han vill inte bara tillgodose kundernas behov, utan han överraskar dem gärna genom att ge mer än de förväntat sig, en effekt som uppnås när han identifierar hur man kan förbättra produkter och tjänster. Kort sagt, utveckla spetskompetens.

Hans ödmjukhet och närhet till personalen är utmärkande, vi betraktar honom som en del av teamet och inte som en chef. På fritiden gillar han att träna och försöker spendera så mycket tid som möjligt med familjen.

Silverio Garcia,  Teknisk Arkitekt, projektledare

Silverio har varit med oss i 4 år. Dynamisk och duktig tekniker med lång erfarenhet av alla typer av lägenhetsbyggnader och villor. Organisation, ordning och professionalism är hans referenser. Hans stora passion är matlagning och trädgårdsskötsel, där kopplar han av och njuter.

Angel Sosa,  Teknisk Arkitekt, projektledare

Efter en period på fyra år i Tyskland introducerade han filosofin för metodiskt och perfektionistiskt arbete i Casas & Reformas. Trevlig, energisk och engagerad i sina projekt. Sportfantast, umgås med sina vänner och brinner för att upptäcka världen. Hans favoritfras: ”Din inställning är nyckeln som öppnar eller stänger dörrarna till ditt öde”

Rain Telk, Byggarbetsledare

Sedan början av Casas & Reformas har han varit en av Asses betrodda människor. De har arbetat tillsammans i mer än 15 år. Beslutsam, noggrann, hjälpsam och med stor erfarenhet inom sektorn. Han älskar att utöva sport, natur och cykla.

Demelza Mateos,  Ekonomichef / Administration.

Asse, Sergio och Demelza är motorn i företaget. Tillsammans har de utvecklats och ökat tillväxten av Casas & Reformas. Proaktiv, praktisk och produktiv. Passionerad av sport och med siktet inställt på sin nästa resa. Kan inte leva utan musik och är i ständigt sökande efter lycka.