Vårt Team

Asse Rosenius, VD och ägare/grundare

VD och grundare av Casas & Reformas, född i finska Lappland med mer än 30 års erfarenhet i byggbranschen. Han började arbeta inom byggbranchens olika sektorer som ung, men hans äventyrsanda ledde honom att bo i länder som Portugal och USA tills han bestämde sig för att bosätta sig på Costa del Sol, förälskad i klimatet, kulturen och den härliga spanska mentaliteten.

Som visionär och entreprenör började han skapa företaget för lite mer än 15 år sedan och har konsoliderat det under de senaste 6 åren som ett företag med tillväxtinitiativ. Han vill inte bara tillgodose kundernas behov, utan han överraskar dem gärna genom att ge mer än de förväntat sig, en effekt som uppnås när han identifierar hur man kan förbättra produkter och tjänster. Kort sagt, utveckla spetskompetens.

Hans ödmjukhet och närhet till personalen är utmärkande, vi betraktar honom som en del av teamet och inte som en chef. På fritiden gillar han att träna och försöker spendera så mycket tid som möjligt med familjen.

 

Sergio Guillen,  Chef för Projektledningen, Teknisk Arkitekt

Sergio har gått igenom alla områden i byggprocessen, från ett familjeföretag inom branschen till hanteringen av stora externa projekt, som gör att han har ett mycket brett perspektiv.

I Casas & Reformas kombinerar han sina två professionella passioner, byggande, skapande och ledning av företag. Surfbrädan är en del av bagaget i bilen…

Personligen söker han alltid balans,  där är hans styrka …

Silverio Garcia,  Teknisk Arkitekt, projektledare

Silverio har varit med oss i 4 år. Dynamisk och duktig tekniker med lång erfarenhet av alla typer av lägenhetsbyggnader och villor. Organisation, ordning och professionalism är hans referenser. Hans stora passion är matlagning och trädgårdsskötsel, där kopplar han av och njuter.

Angel Sosa,  Teknisk Arkitekt, projektledare

Efter en period på fyra år i Tyskland introducerade han filosofin för metodiskt och perfektionistiskt arbete i Casas & Reformas. Trevlig, energisk och engagerad i sina projekt. Sportfantast, umgås med sina vänner och brinner för att upptäcka världen. Hans favoritfras: ”Din inställning är nyckeln som öppnar eller stänger dörrarna till ditt öde”

Leopoldo Bailen, Teknisk Arkitekt , projektplanering

Älskare av arkitektur och design. Han har engagerat sig i byggprocessen sedan 2012 och har haft möjlighet att utveckla flera bostads- och kommersiella projekt, där man kan se hans passion för yrket. Kreativ, empatisk och detaljinriktad.

Marta García,   Teknisk Arkitekt, projektplanering

En av våra senaste förvärv. Efter ett tid i telekommunikationsvärlden kommer hon till Casas & Reformas för att fortsätta sitt sanna yrke. Marta är en ansvarsfull och engagerad person. Alltid villig att använda nya verktyg som påskyndar arbetet, vilket ger högre effektivitet och produktivitet.

Rain Telk, Byggarbetsledare

Sedan början av Casas & Reformas har han varit en av Asses betrodda människor. De har arbetat tillsammans i mer än 15 år. Beslutsam, noggrann, hjälpsam och med stor erfarenhet inom sektorn. Han älskar att utöva sport, natur och cykla.

Sebastián Gonzalez,  Byggarbetsledare

Stor person med stort förtroende för arbetsteamet i Casas & Reformas, med en profil från den gamla skolan och en lång historia inom sektorn vilket verkligen kännetecknar honom. Familjefar som smälter för sina barnbarn.

Sonia Suárez,  Marknadsföringschef

Har just landat på Casas & Reformas efter att ha varit bosatt i Australien och England de senaste 2 åren för att avsluta sin utbildning. Hon inser att hon älskar nya utmaningar och när hon brinner för något lägger hon all sin energi i det. Kreativ, målmedveten och energisk. Hennes stora passion är att dansa, resa och utöva yoga för att hålla kropp och själ i balans.

Demelza Mateos,  Ekonomichef / Administration.

Asse, Sergio och Demelza är motorn i företaget. Tillsammans har de utvecklats och ökat tillväxten av Casas & Reformas. Proaktiv, praktisk och produktiv. Passionerad av sport och med siktet inställt på sin nästa resa. Kan inte leva utan musik och är i ständigt sökande efter lycka.

Gema Moreno,  Administration

Hon är vårt stora stöd på administrationsavdelningen. Uthållig, organiserad och alltid med det stora leendet som kännetecknar det. På fritiden gillar hon att busa med sina brorsöner och undervisa i simning. Hennes favoritfras: ”Fokusera och lev i nuet.”